Skiferbænk opfrisket

Falmede og slidte skifer sålbænke opfrisket med Polytrol

Med Owatrol Polytrol kan der med en begrænset indsats hurtigt opnås meget synlige og flotte forbedringer på udslidte og falmede sålbænke af skifer.

Nedenfor deler vi en tilfreds kundes resultater. Kunden udtalte, at det var jo som at få ”helt nye” skifer sålbænke!

Kunden børstede først overfladerne på sålbænkene med en kost får at fjerne løst skidt og snavs. Herefter blev skifer sålbænkene vasket med rent vand. Sålbænkene fik tid til at tørre helt op, og blev herefter smurt ind i rigelig Polytrol pålagt med en klud (du kan også bruge en pensel). Polytrolen fik lov til at arbejde i skifer overfladerne i 15 minutter, hvorefter overskydende Polytrol blev aftørret. Herefter fik skiferen tid til at hærde op. Processen kan eventuelt gentages, hvis resultatet ikke bliver tilfredsstillende første gang.

Resultatet kan ses nedenfor.


Polytrol er en farve og glansopfrisker, som bringer farven tilbage på falmet plast, glasfiber, metal, maling, fliser, skifer, marmor etc.

Polytrol gendanner også glansen på overflader, som er blevet matte og kedelige som følge af udsættelsen for sollys, regn og forurening ved at trænge ind i overfladen og ”refugte” farvepigmenterne.
Ved anvendelse på plettede metaller, bringer Polytrol glansen tilbage i metallet og giver langtidsbeskyttelse mod korrosion.

Mange kunder udtrykker deres tilfredshed med, at Polytrol gør en reel og synlig forskel på en hel række matte og kedelige overflader med minimal arbejdsindsats.


 
For yderligere information og tips omkring den praktiske udførsel af arbejdet henvises til detaljerede anvisninger og tekniske datablade på de enkelte produkter på www.owatrol.dk.

WBK Trading A/S, Kobbelvænget 74,1, 2700 Brønshøj Tlf +45 7070 7409

www.owatrol.dk

Scroll til toppen